Mandskabsudlejning

   Mandskabsudlejning

   Hos Repto A/s er vi bevidste om, at en hurtig og rettidig levering maskiner og mandskab er helt afgørende for effektiv drift af en byggeplads. Derfor tilbyder vi, ud over udlejning af byggestrømstavler, også at levere maskin- og mandskabsudlejning, til særdeles attraktive priser. Vi har mange års erfaring, så vi ved hvad der skal til for at løse de opgaver der er på en byggeplads. Vores daglige mål er altid, at levere den bedste kvalitet og service, så vi forbliver jeres foretrukne samarbejdspartner.

   Vi håndplukker vores folk

   Hos Repto har vi fagfolk der kan det hele. Vi kan tilbyde dedikerede medarbejdere, med den nødvendige erfaring til at kunne løse netop din opgave. Vi tilbyder folk indenfor de fleste fagområder. Blandt andet har vi kun autoriserede el-installatører, hvilket betyder at de el-installationer der er udført af os, er udført korrekt og opfylder alle betingelser der er i installatørloven.

   Vi tilbyder:

   • Elektriker
   • VVS’er
   • Maskinfører
   • Rengøring
   • Byggepladsdrift
    …Og meget mere.

   Vi står klar med råd og vejledning og de rette folk til netop din opgave.

   Vi vælger vores medarbejdere med omhu og står indenfor det arbejde vi leverer, for at du altid kan være sikker på en veludført opgave, når du vælger os.

   Vi har vores faste team af autoriserede fagfolk og så har vi dem der er ved at blive lært op, så de også kan blive autoriserede. Det vil sige at alle medarbejdere er yderst dedikerede.

   Med andre ord – Alle vores håndværkere kan deres kram og har orden i sagerne.

   SKAL VI VÆRE DIN SAMARBEJDSPARTNER?

   Kontakt os i dag - brug formularen nedenfor

   Indtast venligst dit navn.
   Indtast venligst et emne.
   Indtast venligst et gyldigt telefonnummer.
   Indtast venligst en besked

   Galleri

   Et glimt af vores daglige arbejde

   da_DKDansk