Mandskabsudlejning

Mandskabsudlejning

Mangler du mandskab til dit næste byggeprojekt? Så har vi nogle meget kompetente fagfolk der er klar på at hjælpe dig.
 

Hvorfor vælge os?

Vores fagfolk er efteruddannede og har den nødvendige erfaring, der skal til for at kunne løse din opgave. Vi har fagfolk, der kan det hele, elektriker, maskinfører, rengøring, byggepladsdrift og meget mere.
 
Vores mange års erfaring gør, at vi har været ude for lidt af hvert, hvilket vil sige, at vi ved, hvad der skal til for at løse en opgave. Dermed kan vi give dig rådgivning i form af hvad vi har oplevet. I nogle tilfælde estimerer bygherrer for få mennesker til det stykke arbejde, andre gange er det omvendt. Der kan vi muligvis være behjælpelige, dog er det op til dig i sidste ende.

Autoriserede fagfolk

 
Du kan være sikker på, at det bliver gjort ordentligt, når du vælger os. Vi vælger vores medarbejdere med omhu, sådan at vi kan stå inde for det arbejde de leverer. Vi har faste fagfolk, der er autoriserede, og så har vi dem der er ved at blive det. Det vil sige, vi har autoriserede folk, der er i færd med at lære de nye op, så de også kan blive autoriserede.
 
Det er meget vigtigt at du vælger dine medarbejdere med omhu, da det kan have fatale konsekvenser, hvis der skulle opstå problemer. Hvis f.eks. el-installationerne bliver lavet ulovligt og der opstår brand, så dækker forsikringen ikke. Derudover kommer en stor bøde fra Sikkerhedsstyrelsen. Så det ønsker man helst ikke skal ske, ydermere kan det have menneskelig påvirkning, hvis der skulle ske ulykker på arbejdspladsen, derfor er det igen vigtigt at vælge nogle, der kan sit kram, så der ikke sker ulykker og bare bliver sprunget over hvor gæret er lavest.

Kontakt og hør mere

Hvis du skal vælge et sted at leje mandskab, så kan du med ro i sjælen vælge os. Ring 23 74 12 02 eller skriv på info@repto.dk, så skal vi nok give dig de svar du måtte have brug for.

Hvorfor vælge Repto som din samarbejdspartner?

Skal vi arbejde sammen?

Har du nogle spørgsmål så udfyld kontaktformularen, eller ring på 23 74 12 02​