repto-logo

Levering af byggestrøm

Repto A/S er dedikerede til at understøtte din byggeplads med byggestrøm, uanset dens størrelse. Vi arbejder effektivt sammen med bygherrer, relevante faggrupper og lokale myndigheder. Et samarbejde som sikrer, at alle aspekter af din byggestrøm er nøje planlagt og bliver implementeret i rette tid.

Professionel håndtering af byggestrøm

Repto A/S er din foretrukne partner for effektive og pålidelige byggestrømløsninger. Vi tilbyder en omfattende servicepakke, der garanterer liv og funktion til byggepladser af enhver størrelse. Vi vægter kvalitet højt og understøtter dig under hele processen, fra planlægning til afvikling og dokumentation.

Vores servicepakke inkluderer: 

  • Samarbejde med lokale elselskaber og elinstallatører for sikker strømleverance
  • Professionel nedgravning af kabler til midlertidige tavler med målere
  • Installation af målere og byggestrømstavler
  • Etablering af lovpligtig belysning på byggepladsen, der overholder alle krav
  • Gennemførelse af lovpligtige inspektioner og eftersyn

 

Vores engagement stopper ikke ved installationen. Vi vedligeholder byggestrømforsyningen løbende for at minimere risikoen for strømafbrydelser og potentielle forsinkelser i byggeprocessen.

Ydermere tilbyder Repto A/S et udvalg af nødvendigt udstyr som byggestrømstavler, lysmaster med betonfundament, innovativ LED- solbelysning, LED-armaturer og nødstrømsarmaturer, der sikrer en uafbrudt strømforsyning.

Vælger du Repto A/S, sikrer du en effektiv og pålidelig energiløsning til
din byggeplads, der understøttes af vores ekspertise og dedikation til
kvalitet.

 

Vores kvalitetsgaranti

Hos Repto A/S forpligter vi os til at levere ydelser af højeste kvalitet, baseret på vores omfattende erfaring og ekspertise. Vores omfattende erfaring sikrer, at vi altid opfylder de aftaler, vi indgår med vores kunder. Vores team af professionelle fagfolk står klar til at håndtere installation og vedligeholdelse af midlertidig strømforsyning med præcision og pålidelighed.
 

Hvem betaler for strømmen?

Det er almindeligt, at bygherren dækker omkostningerne til strømmen.

Det vil dog altid blive præciseret i den skriftlige aftale mellem parterne. Hvis der opstår tvivl eller spørgsmål om de gældende retningslinjer, er vi altid tilgængelige for at tilbyde rådgivning.

Vores serviceudvalg

Ud over at tilbyde byggestrøm til byggepladser, tilbyder Repto A/S også en række yderligere tjenester:

  • Levering af byggevand
  • Forsyning af strøm og vand til koncerter og festivaler
  • VVS-installationer

 

Vi tilpasser vores services til at imødekomme specifikke behov, uanset opgavens størrelse. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan bidrage til dit projekt med vores løsninger.

Our Solution

Vi tilbyder også...

Har du en specifik efterspørgsel, så tøv ikke med at kontakte os.

Byggepladsdrift

Skal du have hjælp til driften af din byggeplads? Med mange års erfaring kan du være sikker på at din byggeplads bliver taget godt hånd om.

Mandskabsudlejning

Mangler du arbejdskraft på din arbejdsplads? Vi har en bred vifte af mandskab som kan klare mange forskellige opgaver. Alt fra tømrere til maskinførere.
Kontakt os

Klar på en uforpligtende samtale?

Kontakt os, og lad os tage en snak om de udfordringer der skal tages hånd om. Helt uforpligtende!

Info@repto.dk

+45 91 91 91 93

Lad os starte på dit projekt.