Byggepladsdrift

Du får en leverandør der har mange års erfaring i drift af byggepladser.
Vi yder en driftshåndtering med høj service til fornuftige priser. Alle vores
medarbejdere har et højt fagligt niveau, hvilket sikrer dig en professionel
håndtering af hele din byggeplads.

KONTAKT

Drift af din byggeplads

Med Repto A/S som din leverandør får du en fleksibel og professionel drift af din byggeplads. Vores medarbejdere har mange års erfaring, et højt fagligt niveau og er specialiseret i netop at servicere byggepladser og løse alle forefaldne opgaver året rundt. Vi sørger f.eks. for, at alle elinstallationer og byggepladsen som helhed lever op til Arbejds-

miljøloven. Vores kunder skal trygt kunne få besøg af Arbejdstilsynet, Sikkerhedsstyrelsen eller andre offentlige myndigheder.

Autoriseret el-installatør

Hos Repto A/S har vi kun autoriserede el-installatør. Det betyder at du er sikker på at de el-installationer der bliver udført af os, er udført korrekt og opfylder alle de betingelser der er i installatørloven. Med andre ord – De er alle håndværkere der kan deres kram og har orden i sagerne.

Vi løser opgaver i alle størrelser

Hos Repto A/S er vi eksperter er vi el-installationer, drift, service og vedligehold af arbejdspladser til virksomheder. Med os som din samarbejder er du til hver en tid garanteret høj service, konkurrencedygtige priser og en autoriseret el-installatør med mange års erfaring. Vi har eksisteret siden 2016, men vores dygtige medarbejdere har mange års erfaring, og står klar til at give jer det bedste resultat! Ingen opgave er for lille og ingen opgave er for stor – Kontakt os i dag, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig.

En solid
samarbejdspartner

Du får en leverandør der har mange års erfaring i drift af byggepladser. Vi yder en
drifthåndtering med høj service til fornuftige priser. Alle vores medarbejdere har et højt
fagligt niveauer hvilket sikre dig en professionel håndtering af hele din byggeplads.

KONTAKT