Byggepladsdrift

   Byggepladsdrift

   Du får du en leverandør der har mange års erfaring i drift af byggepladser. Vi yder en driftshåndtering med høj service til fornuftige priser. Alle vores medarbejdere har et højt fagligt niveau, hvilket sikrer dig en professionel håndtering af hele din byggeplads.

   Med Repto A/S som din leverandør får du en fleksibel og professionel drift af din byggeplads. Vores medarbejdere har mange års erfaring, et højt fagligt niveau og er specialiseret i netop at servicere byggepladser og løse alle forfaldne opgaver året rundt, så som:

   • Sikkerhed
   • Servicering af skurvogne
   • Vinterforanstaltninger
   • Rengøring
   • Generel vedligeholdes
   • 24/7- vagtordning

   Repto A/s er autoriseret i el- og VVS-installationer og vi udlejer byggestrømstavler samt materiel og mandskab efter kundens behov og ønsker.

   Vi sørger derudover også for, at alle el og VVS-installationer, samt byggepladsen som helhed, lever op til Arbejdsmiljølovgivningen. Vores kunder skal trygt kunne få besøg af Arbejdstilsynet, Sikkerhedsstyrelsen eller andre offentlige myndigheder uden anmærkninger.

   Vores kompetente medarbejdere står altid klar til at dække jeres behov og skabe de bedste resultater, til konkurrencedygtige priser.

   SKAL VI VÆRE DIN SAMARBEJDSPARTNER?

   Kontakt os i dag - brug formularen nedenfor

   Indtast venligst dit navn.
   Indtast venligst et emne.
   Indtast venligst et gyldigt telefonnummer.
   Indtast venligst en besked

   Galleri

   Et glimt af vores daglige arbejde

   da_DKDansk