Skal du have hjælp til at styre driften på byggepladsen? Så er vi de rigtige for dig.

HVORFOR VÆLGE OS?

Vi har mange års erfaring, samtidig med at vi vælger vores personale med omhu og med henblik på at alle bliver autoriserede el-installatører, som de fleste af os er. Det giver dig den tryghed om at vi kan klare din opgave. Vi har prøvet at opsætte en byggeplads mange gange, og derfor mener vi, at dit projekt også kan løses af os. Der skal tages mange foranstaltninger, når du skal fordele strøm og materialer rundt på en byggeplads. Der skal de rigtige kabler til, som skal kunde holde til vind og vejr, samt nogle steder er der køretøjer, der skal kører over, som de også skal holde til. Alt dette har vi, så det skal du slet ikke tænke på.

Hvis du vælger os, så skal vi bare have information omkring hvor mange strømudgange osv. der skal til. Så fikser vi den, så i kan komme i gang med jeres byggeprojekt, vi tager os af byggepladsdriften.

AUTORISERET EL-INSTALLATØR

For at blive autoriseret el-installatør skal du tage en uddannelse på 4 år, efteruddannelse i 2 år som elektriker eller el-installatør, hvorefter der skal være 2 års erhvervserfaring. Det vil sige, at det tager cirka 6 år, at blive autoriseret el-installatør, og dermed har du en garanti hos os, at vi overholder diverse love og regler. Det kan have fatale konsekvenser, hvis ikke arbejdet bliver udført ordentligt. Det kan gøre at byggepladsen går i stå og arbejdet ikke bliver færdigt til tiden, det kan også gøre at der opstår brand. Hvilket kan have menneskelige konsekvenser og give store bøder, hvis sikkerhedsstyrelsen opdager de ulovlige el-installationer. Det er derfor ikke det værd at vælge de ulovlige el-installationer, da det kan ende med at blive meget dyre.

SKAL VI HJÆLPE DIG MED BYGGEPLADSDRIFTEN?

Så kontakt os i dag og hør hvad vi kan gøre for dig.
Ring på 23 74 12 02 eller skriv på info@repto.dk så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Hvorfor vælge Repto som din samarbejdspartner?

Skal vi arbejde sammen?

Har du nogle spørgsmål så udfyld kontaktformularen, eller ring på 23 74 12 02​