Kontakt

Tlf:  9191 9193

info@repto.dk

Jungshøjvej 18

2760 Måløv

CVR: 37491365

Job i Repto A/S

Job hos Repto A/S

Hos Repto går vi meget op i at vores medarbejdere er glade for at gå på arbejde og at all er rustede til den opgave de skal udføre. Derfor bliver alle vores medarbejdere lært grundigt op og er altid opdaterede med de nyeste regler og krav i branchen, samt eventuelle relevante kurser. Vi tager vores medarbejderes sikkerhed alvorligt og derfor er det vigtigt for os med et højt fagligt niveau, så vi altid kan tilbyde en sikker arbejdsplads for vores medarbejdere.

 

Ledige stillinger

Vi søger jævnligt nye medarbejdere, så søger du en stilling indenfor RENGØRING, ELINSTALLATIONER eller som ARBEJDSMAND er du meget velkommen til at sende os en ansøgning til info@repto.dk

Vi løser opgaver i alle størrelser

Hos Repto A/S er vi eksperter er vi el-installationer, drift, service og vedligehold af arbejdspladser til virksomheder. Med os som din samarbejder er du til hver en tid garanteret høj service, konkurrencedygtige priser og en autoriseret el-installatør med mange års erfaring. Vi har eksisteret siden 2016, men vores dygtige medarbejdere har mange års erfaring, og står klar til at give jer det bedste resultat! Ingen opgave er for lille og ingen opgave er for stor – Kontakt os i dag, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig, eller indhent et uforpligtende tilbud.

En solid
samarbejdspartner

Du får en leverandør der har mange års erfaring i drift af byggepladser. Vi yder en
drifthåndtering med høj service til fornuftige priser. Alle vores medarbejdere har et højt
fagligt niveauer hvilket sikre dig en professionel håndtering af hele din byggeplads.

KONTAKT