Vi ved at jeres byggeplads også skal fungere hele året rundt, der må ikke komme grus i maskineriet, så derfor kan vi hos REPTO, også hjælpe jer med at forberede jer til den kolde årstid.

HVORFOR VÆLGE OS OS?

Vi har mange års erfaring, og da det bliver vinter hvert år, så har vi styr på hvad vi laver. Vi har prøvet lidt af hvert, vi rydder både store og små stier/grunde. Vi kan dermed også rydde for dig, vores mål er at være effektive, uden at gå på kompromis med sikkerheden. Vi rydder og salter, så det er sikkert, at færdes på gader og stræder for dem, der færdes på området.
Vores personale er autoriserede, som betyder, at du kan være helt tryg ved at vælge os. Vi følger alle love og regler, der er indenfor vores fag. Det vil sige, at din arbejdsplads bliver så sikker som overhovedet er muligt, og dermed er det en god ide at vælge din næste samarbejdspartner med omhu.

VIL I HAVE HJÆLP TIL SNERYDNING?

Har I brug for stabil hjælp til snerydning, så skal I lave en aftale med os. Vi ved, hvilke behov I kan have, hvad enten I har brug for snerydning i ejerforeningen, i andelsforeningen, i boligforeningen, på villavejen, på stier eller fortove eller noget helt andet, så er vi klar til at hjælpe.

DET RETTE MATERIALE TIL SNERYDNING OG VINTERSERVICE

Vi har selvfølgelig de rette maskiner til snerydning og glatførebekæmpelse. Vi har derfor mulighed for at rydde sne for jer, så vi skåner miljøet mest muligt. Vi rydder hurtigt og effektivt og fjerner sneen for jer, så jeres veje og stier hurtigt bliver brugt forsvarligt og sikkert igen.

ØNSKER DU AT HØRE MERE OM HVAD VI KAN TILBYDE?

 

Så kontakt os i dag og hør mere. Ring på 23 74 12 02 eller skriv til os på info@repto.dk, så vender vi tilbage med et tilbud eller et svar på dit spørgsmål.

Hvorfor vælge Repto som din samarbejdspartner?

Skal vi arbejde sammen?

Har du nogle spørgsmål så udfyld kontaktformularen, eller ring på 23 74 12 02​