Mangler du nogen til at tage sig af rengøringen på din arbejdsplads? Så kan vi hjælpe dig.

Hvorfor vælge os?

 

Vi her hos Repto, har mange års erfaring med rengøring, hvilket betyder, at vi ved hvad der skal til for at få en arbejdsplads til at fungere. En af tingene er at der skal være pænt og ryddeligt så det er et rart sted at være for personalet, og eventuelle kunder.
Vores mål er at være effektive uden at gå på kompromis med kvaliteten, og det er også tilfældet her. Er der dag og nattevagt, så skal der være pænt hele døgnet og vi tilpasser vores ydelser til, hvad der passer jeres virksomhed. Det aftaler vi individuelt med hver kunde.

Hvad rengøre vi?

Vi rengøre alt – Skriveborde, stole, reoler, computerskærme, vinduer, skabe, vasken, gulve, toiletter, køkken og meget, meget mere. Så uanset hvad I ønsker at få rengjort, så kan vi gøre det for jer. Det er rart for personale og kunder at komme ind på et kontor eller byggeplads, hvor alt bare spiller. Det giver et indtryk af at det er en seriøs virksomhed, der ved hvad de laver.  Samtidig med det, er det altid godt at have et rengøringsfirma, der sørger for at f.eks. kontoret er pænt og rent.

Hvad koster rengøringen?

Pris og kvalitet hænger ofte sammen – Vi forsøger, at holde vores priser på et fornuftigt niveau, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi ved bare, at der er kun en ting værre end at sige ja til et alt for dyrt tilbud, og det er at sige ja til et alt for billigt tilbud, der ender med at blive dyre på grund af alle mulige ekstraudgifter. Vi mener selv, at vi har en fair pris i forhold til den ekstraordinært høje kvalitet, vi levere.

Kontakt os i dag

Hvis du ønsker at vide mere, så er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 23 74 12 02 eller på mail info@repto.dk, så hjælper vi dig med dine spørgsmål.

Hvorfor vælge Repto som din samarbejdspartner?

Skal vi arbejde sammen?

Har du nogle spørgsmål så udfyld kontaktformularen, eller ring på 23 74 12 02​