BYGMA projekt

Den nye proff-forretning – Bygma København – kommer til at bestå af 10.000 m2 bebygget areal med lagerhaller, proff-butik og distributionscenter. Hertil kommer 4.800 m2 overdækket areal, bl.a. med drive-in og et parkeringshus i 2 etager. Bygma København kommer til at indgå i Bygmas Region Øst og forventes at komme til at beskæftige op til 100 medarbejdere, når forretningen er fuldt udviklet.

Foto på vej
Foto på vej

Bio 4 – HOFOR

Foruden at have gjort Amagerværket til udelukkende at anvende biomasse, arbejder vi i HOFOR også med andre former for energi, som kan give hovedstaden et effektivt og fleksibelt energisystem i fremtiden.

Vi har fokus på en række udviklings- og demonstrationsprojekter inden for udnyttelse af f.eks. geotermi, store varmepumper, varmelagring og solvarme til fjernvarme. En række af teknologierne kræver dog yderligere udvikling, før de kan levere en væsentlig del af fjernvarmen. De indgår derfor i HOFORs langsigtede varmeplanlægning.

ARC – Amagerbakke

Fonden Amager Bakke står for at financiere, opføre og administrere det rekreative anlæg. Fonden har en professionel bestyrelse, hvis medlemmer repræsenterer viden og erfaring om byggeri, økonomi, forretningsudvikling, markedsføring og kultur/oplevelsesøkonomi. Den samlede pris for etableringen af det rekreative anlæg er 91,3 mio. kroner.

Foto på vej

Hvorfor vælge Repto som din samarbejdspartner?

Skal vi arbejde sammen?

Har du nogle spørgsmål så udfyld kontaktformularen, eller ring på 23 74 12 02​