Hulmursisolering Hellerup

   HUS FØR/EFTER ENDT ISOLERING

   After
   After
   After
   Before
   Before

   Huset i Hellerup havde en del kolde vægge og familien ønskede at få optimeret deres isolering. Efter et gratis isoleringstjek, kunne vi konstatere at deres mure var fyldt med leca nødder.

   Leca nødderne har en lambda værdi på 92 og er derfor ikke meget bedre end tomme mure. Der blev udtaget ca. 6,5m3 leca nødder, hvorfor det også kunne konstateres, at selvom der lå leca nødder i hulmuren, var disse heller ikke fyldt op. Dette er også meget typisk i huse der er isoleret med leca nødder.

   Huset blev efterfyldt med papiruld fra Isocell, som har en lambdaværdi på 39.Da huset i Hellerup var fyldt med leca nødder, skulle der udtages mursten i hulmuren for at suge dem ud, inden der kan indblæses isolering i hulmuren.Husets hulmur var opdelt i to ved etagedækket mellem kælder og 1. sal.

   Dette betød at, man har fyldt leca nødderne i hulmuren da huset blev bygget, var der ikke kommet nogen ned i kælder planet. Derfor er mursten taget ud lige over etagedækket, for at kunne få dem alle ud og efterisolere dem til dagens standarder.

   Efter alle leca nødderne er taget ud og bortskaffet, mures stenene i igen og der bores 22mm huller i væggen til isolering. Fordelen ved at isolere til dagens standarder med vores papirulds produkt, er også at det modsat leca nødder ikke sætter sig over tid.

   Der er livstidsgaranti på produktets egeneskaber. Derfor er det også muligt at udskifte vinduer eller lave reperationer på murværket uden at skulle efterisolere. Hulmursisoleringen forventes at give en indervæg der er ca. 2,5grader varmere, bedre
   indeklima og en lavere varmeregning. Alt dette med en tilbagebetalingstid på under4 år.

   BILLEDGALLERI

   Client Portfolio