Work with Repto

Vi investerer i vores medarbejdere

Hos Repto vil du blive en del af en virksomhed hvor tempoet ofte er højt, med et højt fagligt niveau og hvor alle er stolte af at bære vores logo. Vi investerer tid og engagement i vores medarbejdere og sikrer at rammerne for god trivsel og medarbejdertilfredshed er i orden. Et stærkt sammenhold og et højt fagligt niveau er grundlaget for, at vi som virksomhed præsterer og har succes. Medarbejdere der trives er derfor en topprioritet hos os.

 

 

Repto
Repto

Vil du være en del af Repto?

Hos Repto A/S er vi pt. i rivende udvikling og vi søger løbende nye medarbejdere til at være en del af vores team inden for følgende kategorier:

 

  • Kranførere
  • Maskinførere
  • Arbejdsmænd
  • Tømrer
  • Elektrikere
  • VVS'ere

Hvis du kan se dig selv i en virksomhed hvor der sommetider er fart på udviklingen, hvor vi bærer vores logo på brystet med stolthed og hvor fællesskab er en essentiel og altafgørende faktor i det daglige arbejde, så send os gerne en ansøgning og dit CV på følgende mail: [email protected] med teksten "Jobansøgning" og den jobtitel du ønsker at søge.

Husk endelig at skrive dit telefonnummer med, således at vi kan kontakte dig telefonisk. Såfremt du har relevante kursusbeviser, så som truckcertifikat, sikkerhedskurser eller andre lignende relevante dokumenter, er det en god idé at sende disse med.

 

Forskellighed skaber succeserne

Hos Repto ønsker vi at fremme diversitet og forskellighed og opfordrer derfor alle til at søge job hos os, uanset alder, køn, seksualitet, etnicitet, sprog eller religiøs overbevisning. Det er vigtigt for os at sammensætte et hold med forskellighed, da det er vores overbevisning at forskellighed skaber succeserne.

Repto
en_GBEnglish (UK)