ELEKTRISKE INSTALLATIONER
TIL VIRKSOMHEDER

EL-installationer

Repto A/S er en autoriseret el-installatør, som bygger på meget stærke kvaliteter indenfor erhvervs installationer som byggestrøm – levering, montering, service, udlejning, erhvervsservice/byggepladsservice, lovmæssig belysning og nødbelysning.

Vi udfører en bred vifte af el-opgaver og arbejder rundt i hele landet. Vi går meget op i at få udført den præcise løsning, som passer til vores kunde og får leveret vores arbejde til tiden. Vi er yderst fleksible i vores arbejdstider og kan udføre arbejde for dig/Jer som kunder alle tider i døgnet.

Skal der være styr på byggepladsen?

Vi vil rådgive Jer omkring det at drive det bedste byggeri inden for el, hvilke love der gælder dig og din byggeplads.
Vi er i tæt samarbejde med arbejdstilsynet på disse sager.

VI UDFØRER PROFESSIONELLE EL-INSTALLATIONER

Vi hjælper jer med at have styr på de regler og love, der skal overholdes. Vores samarbejde med Arbejdstilsynet gør, at du kan være tryg ved vores el-installationer. Vi gør alt efter bogen, da det kan have meget store konsekvenser, at springe over hvor gæret er lavest. Det kan have store menneskelige konsekvenser, hvis der skulle ske en ulykke, ydermere koster det en kæmpe bøde, hvis el-installationerne ikke er installeret korrekt. Så vælg derfor en autoriseret el-installatør, der ved hvad de laver, så du og andre mennesker er sikret ordentligt.

HVAD ER EN AUTORISERET EL-INSTALLATØR?

Når du er autoriseret el-installatør, betyder det at de el-installationer bliver udført korrekt og at man opfylder alle de betingelser der er i installatørloven. Denne person eller dette firma, skal være udlært med 4 års uddannelse og minimum have 2 års overbygning på installatøruddannelsen som el-installatør. Ydermere skal denne person have 2 års erhvervserfaring, som enten elektriker eller el-installatør. Det vil sige, at når du vælger en autoriseret el-installatør, så ved du at de kan deres kram, og der bør være orden i sagerne.

Gennemgang af elinstallationer:

Hvorfor vælge Repto som din samarbejdspartner?

Skal vi arbejde sammen?

Har du nogle spørgsmål så udfyld kontaktformularen, eller ring på 23 74 12 02​