BYGGESTRØMS TAVLER OG BYGGEBELYSNING

Skal der bygges nyt, eller skal du bygge om? Så skal der bruges byggestrøm. REPTO giver byggepladsen liv, uanset om den er stor eller lille.

Vi koordinerer med, bygherre og alle de nødvendige faggrupper såvel som kommunen, således at alle har den byggestrøm, der skal bruges, på rette tid og sted. REPTO står for opsætning af en midlertidig byggestrømstavle og byggepladsbelysning. Vi står selv for nedgravning af kabler i vejkanten til midlertidig tavle med måler, samt kommunikation med det el-selskab der skal levere strømmen.

Du skal egentlig “bare” give REPTO en dato for byggestart, så hjælper vi med det praktiske og administrative, du skal kun tænke på, at få det koordineret med de andre håndværkere. Så sørger vi for at vores del spiller, vi kommer selv og efterser tavlerne, som er lovpligtigt.

UDLEJNING AF BYGGESTRØMS TAVLER OG BYGGEBELYSNING:

Vi udlejer:

– Byggestrømstavler
– Lysmaster med beton fundament
– Led-sol
– Led-armaturer
– Nødstrøms amarture
– Vi udfører selv vores lovpligtige 3 mdr. eftersyn af tavler.

HVAD KAN VI HJÆLPE MED?

Vi kan hjælpe med:

•    Strøm til byggepladser

•    Strøm til koncerter

•    Strøm til festival

Vi har igennem vores mange års erfaring, fundet ud af hvilke metoder, der er mest effektive at udføre arbejdet på. Derfor kan I med REPTOs hjælp altid være garanteret, at når vi indgår en aftale, så overholder vi vores del. Vi er professionelle fagfolk, der står for installationen af jeres midlertidige strøm.

HVEM BETALER FOR STRØMMEN?

Oftest er det bygherren, der betaler for strømmen, men det skal være en del af aftalen, ellers hænger man selv med den. Det kan blive utrolig dyrt, derfor er det vigtigt at du vælger den rigtige samarbejdspartner til dit arbejde.

HVIS DU ØNSKER AT HØRE MERE, SÅ KONTAKT OS I DAG

Vi venter dit opkald, vi kan hjælpe dig med at komme med et tilbud på en opgave, eller vi kan svarer på eventuelle spørgsmål du måtte have. Ring i dag på 23 74 14 02 eller skriv til os på info@repto.dk eller udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Hvorfor vælge Repto som din samarbejdspartner?

Skal vi arbejde sammen?

Har du nogle spørgsmål så udfyld kontaktformularen, eller ring på 23 74 12 02​