Rengøring

Mangler du nogen til at tage sig af rengøringen på din arbejdsplads, så kan vi hjælpe dig.
Vi ved hvad der skal til for at få en arbejdsplads til at fungere. En af tingene er at der skal være pænt og ryddeligt,
så det er et rart sted at være for personalet og eventuelle kunder.

KONTAKT

Rengøring til din virksomhed

Vores mål er at være effektive uden at gå på kompromis med kvaliteten. Er der dag og nattevagt så skal der være pænt hele døgnet og vi tilpasser vores ydelser til jeres behov. Det aftaler vi individuelt med hver kunde.

Hvad rengøre vi?

Vi rengøre alt – Skriveborde, stole, reoler, computerskærme, vinduer, skabe, vasken, gulve, toiletter, køkken og meget, meget mere. Uanset hvad I ønsker at få rengjort, så kan vi gøre det for jer. Det er rart for personale og kunder at komme ind på et kontor eller byggeplads, hvor der er ordentligt og pænt. Det giver et godt indtryk og signalerer at det er en seriøs virksomhed, der ved hvad de laver.   

Hvad koster det?

Pris og kvalitet hænger ofte sammen – Vi forsøger, at holde vores priser på et fornuftigt niveau, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi ved bare, at der kun er en ting værre end at sige ja til et alt for dyrt tilbud, og det er at sige ja til et alt for billigt et som ender med at blive dyrere på grund af alle mulige ekstraudgifter. Vi mener selv, at vi har en fair pris i forhold til den ekstraordinært høje kvalitet som vi leverer.

Vi løser opgaver i alle størrelser

Hos Repto A/S er vi eksperter er vi el-installationer, drift, service og vedligehold af arbejdspladser til virksomheder. Med os som din samarbejder er du til hver en tid garanteret høj service, konkurrencedygtige priser og en autoriseret el-installatør med mange års erfaring. Vi har eksisteret siden 2016, men vores dygtige medarbejdere har mange års erfaring, og står klar til at give jer det bedste resultat! Ingen opgave er for lille og ingen opgave er for stor – Kontakt os i dag, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig.

En solid
samarbejdspartner

Du får en leverandør der har mange års erfaring i drift af byggepladser. Vi yder en
drifthåndtering med høj service til fornuftige priser. Alle vores medarbejdere har et højt
fagligt niveauer hvilket sikre dig en professionel håndtering af hele din byggeplads.

KONTAKT