ARC - Amagerbakke


KONTAKT

Bygma Projekt

Den nye proff-forretning – Bygma København – kommer til at bestå af 10.000 m2 bebygget areal med lagerhaller, proff-butik og distributionscenter. Hertil kommer 4.800 m2 overdækket areal, bl.a. med drive-in og et parkeringshus i 2 etager. Bygma København kommer til at indgå i Bygmas Region Øst og forventes at komme til at beskæftige op til 100 medarbejdere, når forretningen er fuldt udviklet.

BIO 4 – HOFOR

Foruden at have støttet Amagerværket i udelukkende at anvende biomasse, arbejder vi i HOFOR også med andre former for energi, som kan give hovedstaden et effektivt og fleksibelt energisystem i fremtiden. Vi har fokus på en række udviklings- og demonstrationsprojekter inden for udnyttelse af f.eks. geotermi, store varmepumper, varmelagring og solvarme til fjernvarme. En række af teknologierne kræver dog yderligere udvikling, før de kan levere en væsentlig del af fjernvarmen. De indgår derfor i HOFORs langsigtede varmeplanlægning.

ARC – Amagerbakke

Fonden Amager Bakke står for at financiere, opføre og administrere det rekreative anlæg. Fonden har en professionel bestyrelse, hvis medlemmer repræsenterer viden og erfaring om byggeri, økonomi, forretningsudvikling, markedsføring og kultur/oplevelsesøkonomi. Den samlede pris for etableringen af det rekreative anlæg er 91,3 mio. kroner.

Vi løser opgaver i alle størrelser

Hos Repto A/S er vi eksperter er vi el-installationer, drift, service og vedligehold af arbejdspladser til virksomheder. Med os som din samarbejder er du til hver en tid garanteret høj service, konkurrencedygtige priser og en autoriseret el-installatør med mange års erfaring. Vi har eksisteret siden 2016, men vores dygtige medarbejdere har mange års erfaring, og står klar til at give jer det bedste resultat! Ingen opgave er for lille og ingen opgave er for stor – Kontakt os i dag, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig.

En solid
samarbejdspartner

Du får en leverandør der har mange års erfaring i drift af byggepladser. Vi yder en
drifthåndtering med høj service til fornuftige priser. Alle vores medarbejdere har et højt
fagligt niveauer hvilket sikre dig en professionel håndtering af hele din byggeplads.

KONTAKT