El installation

Repto A/S er din leverandør af autoriserede el-installatører. Alle med massiv
erfaring indenfor erhvervs-installationer som: Byggestrøm–levering, montering, service, udlejning,
erhvervsservice/byggepladsservice, lovmæssig belysning og nødbelysning.

KONTAKT

Landsdækkende el service

Repto A/S yder er en landsdækkende el-service, og vi sætter en ære i rådgive vores kunder bedst muligt, levere den rette løsning til aftalt tid og være fleksible i forhold til arbejdstider. Vi har styr på regler og lovgivning, så vores kunder altid kan være trygge ved vores installationer.

Autoriseret el-installatør

Hos Repto A/S har vi kun autoriserede el-installatør. Det betyder at du er sikker på at de el-installationer der bliver udført af os, er udført korrekt og opfylder alle de betingelser der er i installatørloven. Med andre ord – De er alle håndværkere der kan deres kram og har orden i sagerne.

Vi løser opgaver i alle størrelser

Hos Repto A/S er vi eksperter er vi el-installationer, drift, service og vedligehold af arbejdspladser til virksomheder. Med os som din samarbejder er du til hver en tid garanteret høj service, konkurrencedygtige priser og en autoriseret el-installatør med mange års erfaring. Vi har eksisteret siden 2016, men vores dygtige medarbejdere har mange års erfaring, og står klar til at give jer det bedste resultat! Ingen opgave er for lille og ingen opgave er for stor – Kontakt os i dag, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig.

En solid
samarbejdspartner

Du får en leverandør der har mange års erfaring i drift af byggepladser. Vi yder en
drifthåndtering med høj service til fornuftige priser. Alle vores medarbejdere har et højt
fagligt niveauer hvilket sikre dig en professionel håndtering af hele din byggeplads.

KONTAKT